Dit ben ik!

HOI, ik ben kelly!

Een expert in beweeg- en eetgedrag, energiebooster en personal trainer. Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan meer levensgeluk en ik ga jou helpen om dit te bereiken.

Ik ben een gediplomeerd ergotherapeut, gezondheidswetenschapper én personal coach. Door deze combinatie van opleidingen heb ik alle theoretische en praktische kennis om jou of jouw collega’s te helpen om het beste uit jezelf te halen. Dit doe ik door je te helpen meer inzicht te krijgen in de reden waarom je bepaalde slechte gewoontes hebt, of waardoor je toch telkens weer ongezonde keuzes maakt als het gaat om voeding. In een tempo dat bij jou past werken we samen toe naar een nieuwe mindset als het gaat om voeding, beweging en energie.

-

Mijn leven

Ik ben niet alleen zelf erg sportief, ik ben vooral ook altijd vol enthousiasme, positief ingesteld en ontzettend energiek.

Dit is niet altijd zo geweest. Door een combinatie van factoren heb ik ondanks het feit dat ik veel sportte, lang niet het gevoel gehad dat ik alles uit mijn voeding haalde. Ik had last van het bekende jojo-effect, had weinig energie en sliep slecht. Daarnaast had ik altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en dat resulteerde uiteindelijk in een burn-out.

Ik besloot om het roer om te gooien en wist mezelf met behulp van seminars, podcasts, boeken en coaching terug te vinden. En niet alleen dat, ik wilde het droomleven leiden dat ik voor ogen had. Met een doel, zonder angsten en veel meer zelfvertrouwen. En nu? Nu stuiter ik de hele dag door, barst van de energie, zit heerlijk in mijn vel en sta volop in het leven. Ik heb geleerd wat balans betekent en dat genieten een van de belangrijkste factoren is voor een gelukkig leven. Het is mijn passie geworden om anderen dit ook te laten ervaren en daarom doe ik niets liever dan jou helpen.

Ben jezelf, leef voluit en wees gelukkig!


Dit ben ik!

MEER INFORMATIE VIND JE HIER:

Personal Coaching Bedrijven Scholen